ERZURUMSPOR

Erzurumspor Yönetimi Sonunda Gerekli Başvuruyu Yaptı!

Erzurumspor Yönetimi Sonunda Gerekli Başvuruyu Yaptı!
Erzurumspor Yönetimi Sonunda Gerekli Başvuruyu Yaptı!

Küme Düşme Kaldırılsın!


BB Erzurumspor Yönetimi TFF’ye Müracaat Etti…


BB Erzurumspor sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım ile küme düşmenin kaldırılması gerekli girişimleri başlattığını duyurdu. Gelişme karşısında Erzurumspor taraftarı sosyal ağlarda gündem oluşturmaya başladı.

İşte Erzurumspor yönetiminin o paylaşımı;

“Büyükşehir Belediye Erzurumspor’umuzun TFF 1. Lig’de 2019-2020 sezonunun başında bütçe çalışmalarını yaparken, borçlanma ve harcama kalemlerini bir sonraki yıl 2020-2021 sezonunda Süper Ligde yer alacak şekilde yapmış, planlamamızı ve transfer çalışmalarımızı Süper Lig gelirlerini de baz alarak bu doğrultuda gerçekleştirmiştik.

Fakat Süper Lig’e yükseldiğimiz sezon TFF tarafından ligden düşmenin kaldırılması ve 21 takımlı bir lig ihdas edilmesi kararı sonrası kulübümüzün gelirlerinin ciddi oranda azalması sebebiyle oldukça zor bir sezon geçirdik. 1 puanla ligden düşmemizin birçok sebebi olduğu gibi bu kararın da ekonomik olarak kulübümüze olumsuz etkisi olmuştur.

Her yıl ülkemiz ve bir çok ülke liginde üç takımın düşürüldüğü futbol liglerinde bu sezon 4 takımın düşmesi kararı yine kulübümüzün olumsuz etkilendiği bir diğer husustur.

Bu sezon da yine bu sebeplerden ötürü küme düşmenin kaldırılması için Süper Lig’de tek bir maç bile izlemeden bu heyecandan mahrum kalan büyük Erzurumspor taraftarımız adına 17 Mayıs Pazartesi günü Türkiye Futbol Fedarasyonu’na başvurumuzu yapmıştık ve bu konuda da girişimlerimizi sürdürüyoruz.

Takdir TFF Yönetim Kurulu üyelerimizindir.”

Erzurumspor Yönetimi Küme Düşme Bu Yılda Kaldırılsın

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
26 Mayıs 2021 01:32
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}