POPÜLER MEKANLAR

Türkiye'nin Dört Bir Yanına Gönderi Yapan Erzurum'da ki Türk Mutfağının Adresi!

Türkiyenin Dört Bir Yanına Gönderi Yapan Erzurumda ki Türk Mutfağının Adresi!
Türkiye'nin Dört Bir Yanına Gönderi Yapan Erzurum'da ki Türk Mutfağının Adresi!

Dadaşlar Diyarına ve Türkiye'nin Dört Bir YanınaTürk Mutfağının Eşsiz Lezzetleri Bu Adresten!


Bilindiği üzere insanlar farklı şehir ziyaretlerinde, o yörenin lezzetlerini tatmak istiyor. Veya o şehirde yaşayanlar farklı yerlerden misafirlerine yörelerinin lezzetlerini tattırmak için arayış içinde oluyor. Ayrıca farklı şehirlerden insanlar farklı şehirlerin lezzetlerini tatmak istiyor.


İşte siz Erzurum’da yaşayanlar için iyi bir Türk Mutfağı lokantası tavsiyesi... Veya sema ile yeryüzünün buluştuğu kış turizminin gözde şehri Erzurum'u ziyaret edenlere yöresel lezzet adresi... Veya bir şekilde Erzurum'da ikamet edenler için memleketlerinden gelen misafirlerini gönül rahatlığı ile götüre bilecekleri bir aile lokantası... Yanı sıra farklı şehirlerden Erzurum'da ki mükemmel Türk Mutfağı yemeklerini tatmak isteyenlerin için online alışveriş adresi... 

Bu arada özellikle Erzurum'da yaşayanlar için yörenin özel lezzetlerini tatmak ve misafirperverliği tekrardan yaşamaları için kesinlikle bu mekâna uğramalarını tavsiye ediyoruz.

İşletmeci Songül Buzlak ve Hünerli Anneler ile Hünerli Eller Lokantası, Erzurum’da ki nadir adreslerden. Bu adreste Erzurum’un yeme içme kültürüne yönelik bilgilerde ala bilirsiniz.

Erzurum şehir merkezinde yer alan, tarihi mekânlara ve Palandöken kayak merkezine yakın bir konumda bulunan Hünerli Eller Lokantası, 2 katlı olmasının yanında, panoramik balkonu ile sizleri ağırlıyor. Bir aile işletmesi olan lokantanın mutfağı Hacı Ana (Songül Buzlak) ile ailesinin yanı sıra kadın dayanışması ile eşsiz lezzetler çıkarıyor.

Hünerli Eller Lokantası Türk Mutfağının Erzurum’a özgü lezzetleriyle mükemmel dengelenmiş menüleri ve et bazlı yemeklerinin yanında mükemmel doğal içecekleri ile sizi oldukça etkileyecek.

Erzurum'da Türk Mutfağının En Çok Tercih Edilen Adresi!

Hünerli Eller Lokantası Nerede?

Hünerli Eller Lokantası Aşağı Yoncalık, Murat Paşa Mahallesi, Yenikapı Caddesi, Akdağ Kadayıf Yanı No:75 Yakutiye / Erzurum adresinde hizmet veriyor.

Rezervasyon: 0442 235 09 43 / 0553 794 45 65

Hünerli Eller Lokantası Hacı Ana

Türkiye Geneline Online Satış Var Mı?

Hünerli Eller Lokantası 2020 yılında Erzurum Organize Sanayi Bölgesi yerleşkerinde üretim tesisi kurdu. Firma burada Hünerli Annelerin Ellerinden eşsiz lezzetleri 'Lezzeti Dondurduk' sloganı ile paketleyip Türkiye'nin dört bir yanına göndermeye başladı.

Hünerli Annelerin Ürünlerini Nasıl Alabilirim?

https://hunerlieller.com.tr/ e- ticaret sayfasından alabilirsiniz.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
26 Kasım 2021 11:46
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}