ŞEHRİ KEŞFET

Erzurum'da Düğün Fotoğrafı Çektirecekler İçin Popüler 10 Dış Çekim Mekanı!

Erzurumda Düğün Fotoğrafı Çektirecekler İçin Popüler 10 Dış Çekim Mekanı!
Erzurum'da Düğün Fotoğrafı Çektirecekler İçin Popüler 10 Dış Çekim Mekanı!

Erzurum'da gelin ve damat adayları için alternatif dış çekim mekanları...

Baharın gelmesiyle birlikte düğün sezonu başlıyor. Hazırlıkları, organizasyonları, alışverişleriyle heyecanlı ve yoğun bir dönem gelin ve damat adaylarını bekliyor. Düğün telaşesi içinde hiç şüphesiz düğün albümü önemli bir yere sahip. Düğün albümlerinde dış çekimlerin başlamasıyla artık o kadar çok seçeneğinizi var ki... Tabi her gelin ve damat diğerlerinden farklı orijinal bir albüm oluşturmak istiyor. Bunun için araştırmalar yapılıyor.

Düğün albümünde fotoğrafçı seçiminiz oldukça önemli! Eğer bakmaya doyamayacağınız fotoğraflar profesyonel çalışmalar sonucu ortaya çıkıyor. Mekan seçimi de son derece önemli. Bazı fotoğrafçılar popüler birkaç noktada dış çekim yaparken, bazıları oldukça farklı seçenekler ortaya koymaktadır.

Erzurum Portalı olarak sizlere Erzurum'da düğün fotoğrafı için en popüler 10 dış çekim mekanını sunuyoruz...

1. Atatürk Üniversitesi Botanik Parkı

Erzurum Düğün Fotoğrafı

Yemyeşil doğası, yeşilin tonları, farklı türden ağaçlar ve çiçekler, gölet ve birbirinden özel peyzaj alanları ile düğün fotoğrafı için Erzurum'da en popüler için dış çekim mekanı botanik park. Dış çekim yaptıran hemen herkesin tercih ettiği bir mekan.

2. Çifte Minareli Medrese

Erzurum denildiğinde akla ilk gelen mekanların başında yer alan Çifte Minareli Medrese ihtişamı ve tarihi dokusu ile Erzurum'da düğün fotoğrafı için en çok tercih edilen mekanların başında yer alıyor.

3. Üç Kümbetler

Farklı açılarla çok güzel karelerin yakalanabileceği, tarihi dokusu ile ön plana çıkan Üç Kümbetler özellikle son zamanlarda düğün fotoğrafları için sıkça tercih edilen mekanlar arasında yer alıyor.

4. Erzurum Garı

Erzurum Düğün Fotoğrafı

Tarihi Gar binası, uzayıp giden demir yolları, bekleme bankları ve daha fazlasını isteyenler için yine düğün fotoğrafı çektirmek isteyenlerin genellikle alternatif olarak düşündükleri bir mekan.

5. Aziziye ve Mecidiye Tabyaları

Erzurum Düğün Fotoğrafı

Hem tarihi dokusu hem panoramik Erzurum arka planı için popüler bir mekan.

6. Atatürk Üniversitesi Kampüsü, Eski Erzurum Evi

Yeşil doğası ve farklı peyzaj alanları için tercih edilebilecek bir mekan Atatürk Üniversitesi kampüsü. Yine kampüs içerisinde yer alan tarihi Erzurum Evleri arka plan olarak kullanabileceğiz harika düğün fotoğrafları için alternatif bir seçenek.

7. Tortum Şelalesi

Erzurum Düğün Fotoğrafı

Aslında her gelin ve damat adayının talep edebileceği popüler bir mekan. Ancak Erzurum merkeze uzak olması (yaklaşık 120 km) çekimleri biraz zahmetli hale getiriyor. Farklı düğün fotoğrafı isteyenler için oldukça güzel bir mekan.

8. Abdurrahmangazi Türbesi

Oldukça yüksek bir noktada yer alan Abdurrahmangazi Türbesi panoramik Erzurum arka planı isteyenler için alternatif bir mekan.

9. Erzurum-Erzincan Çevre Yolu (Gece Çekimleri)

Erzurum Düğün Fotoğrafı

Erzurum'un batı çevre yolu özellikle gece ışıklandırması ile farklı düğün fotoğraf çekimleri isteyenler için alternatif bir seçenek.

10. Palandöken

Erzurum temalı düğün fotoğrafları için alternatif bir seçenek.

Fotoğraflar: Barış Yorulmaz

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
28 Mayıs 2022 10:51
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}