GÜNCEL

Bayramda Mezarlıklara Ücretsiz Otobüs Seferleri Olacak

Bayramda Mezarlıklara Ücretsiz Otobüs Seferleri Olacak
Bayramda Mezarlıklara Ücretsiz Otobüs Seferleri Olacak

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde şehir genelinde halkın rahat ve kolay bir şekilde mezarlık ziyaretlerini gerçekleştirebilmesi için ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak. Bayram namazı sonrası başlayacak olan ücretsiz otobüs seferleriyle birlikte vatandaşlar, mezarlık ziyaretleri için rahatlıkla ulaşım imkanı bulabilecekler.

Başta Ulu Cami olmak üzere Dadaskent Merkez Cami, Lalapaşa Cami, DadaşKent Bilali Habeş Cami, Narmanlı Cami, Dadaşkent Vehbi Efendi Cami, Solakzade Cami, ve birçok önemli noktadan hareket edecek olan otobüsler, 07:30'dan itibaren seferlerine başlayacaklar. Şehir merkezlerine olan ring servisler ise 12:00'a kadar devam edecektir.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ayrıca, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde belediyeye ait otobüslerin ve özel halk otobüslerinin de vatandaşlara ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu. Detaylı bilgiye ulaşmak için "ulasim.erzurum.bel.tr" web adresini ziyaret edebilirsiniz. Bu uygulama ile birlikte, vatandaşların bayram coşkusunu yaşarken ulaşım konusunda da herhangi bir sıkıntı yaşamayacakları belirtiliyor.

Seferlerin Kalkacağı Camiler

Ulu Cami Dadaskent Merkez Cami Lalapaşa Cami DadaşKent Bilali Habeş Cami Narmanlı Cami Dadaşkent Vehbi Efendi Cami Solakzade Cami Dadaşkent Hüseyin Efendi Cami Mehmet Zahit Kotku Cami Dadaşkent Mustafa Bakan cami Gürcükapi Cami Güneş Cami Gez Cami Yıldız Cami Muhittin Arabi Cami Şükrüpaşa Cami Çırçır Cami Şükrüpaşa Tufanç Kardeşler Cami Dere Cami Şükrüpaşa Mustafa Çelik Cami Köşk Cami Palandöken Cami Haci Ahmet Baba Cami Hazreti Osman Cami Ebu Ishak Cami Halit Paşa Cami Hoci Salih Efendi Cami Hilalkent Cami Millet Cami Cemaliye Cami Yildikent Tokier Cami Çamlık Cami Yıldızkent Selimiye Cami Kavak Cami Yunusemre Cami llca Merkez Cami Muhammet Lütfü Efendi Cami lica Adalar Cami Sanayi Siteler Cami Ilıca Ömer Nasuhi Bilmen Cami Sanayi Keresteciler Cami Ilca Carsi Cami Sanayi yıldırım Beyazit Cami lca Fidanlik Cami Sanayi Yeni Cami Kayakyolu Osman Efendi Cami

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
9 Nisan 2024 10:37
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}