MESİRE ALANLARI

Erzurum'da Sevdiklerinizle Harika Piknik ve Mesire Alanları Keşfedin!

Erzurumda Sevdiklerinizle Harika Piknik ve Mesire Alanları Keşfedin!
Erzurum'da Sevdiklerinizle Harika Piknik ve Mesire Alanları Keşfedin!

Erzurum, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte piknik ve mesire alanları arayışının arttığı bir şehir haline geliyor. Aileniz ve arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz birbirinden güzel alanlar mevcut. İşte Erzurum'da piknik yapabileceğiniz ve dinlenebileceğiniz başlıca mesire alanları:

 

1. Erzurum Palandöken Kent Ormanı: Merkezi konumuyla dikkat çeken bu alan, mangal ve semaver yakmanıza olanak sağlıyor. Ancak, kullanımı ücretlidir. Doğayla iç içe piknik yapabileceğiniz bir ortam sunuyor.

 

2. Abdurrahman Gazi Piknik Alanı: Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu alan, mangal ve semaver yakmanıza izin veriyor. Ailecek keyifli bir piknik yapabileceğiniz yeşil bir alan sunuyor.

 

3. 15 Temmuz Milli İrade Piknik Alanı: Yine ücretsiz olan bu alan, mangal ve semaver yakmak için ideal bir seçenek. Doğal güzellikleriyle çevrili olan alanda piknik yapabilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

 

4. Terminal Olimpiyat Parkı Sosyal Tesisleri: Ücretsiz ziyaret edebileceğiniz bu parkta piknik yapma imkanı bulunuyor. Ancak, mangal ve semaver yakmak yasak. Dinlendirici bir atmosferde doğayla iç içe zaman geçirebilirsiniz.

 

5. Terminal Millet Bahçesi: Merkezi konumda bulunan bu bahçe, ailenizle keyifli bir piknik için ideal bir seçenek. Ücretsiz olarak kullanılabilen alanda mangal ve semaver yakmak yasak.

 

6. Yıldızkent Boğaz Mevkii Mesire ve Piknik Alanı: Ücretsiz olan bu alan, mangal ve semaver yakabilme imkanı sunuyor. Doğal güzellikleriyle sizi büyüleyen Yıldızkent Boğaz Mevkii'nde piknik yaparken doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

 

7. Yıldızkent Kuğulu Park: Ailenizle keyifli bir piknik için tercih edebileceğiniz bu park, ücretsiz olarak kullanılabilir. Mangal ve semaver yakma imkanı sunuyor. Yeşil alanları ve göletiyle huzurlu bir atmosfer sunuyor.

 

8. Atatürk Üniversitesi Mesire ve Piknik Alanı: Erzurum'un en büyük üniversitesi olan Atatürk Üniversitesi'nin çevresinde yer alan bu alan, ücretsiz piknik yapabileceğiniz bir seçenek. Mangal ve semaver yakma imkanı sunuyor. Doğayla iç içe keyifli bir piknik deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

Erzurum'da sevdiklerinizle güzel zaman geçirebileceğiniz bu piknik ve mesire alanları, yaz aylarında dinlenmek ve doğanın tadını çıkarmak için harika seçenekler sunuyor. Mangal keyfi yapabilir, serin sularla serinleyebilir ve unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz. Erzurum'un doğal güzelliklerinden faydalanmak için bu alanlardan birini tercih edebilirsiniz.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
17 Haziran 2023 23:08
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}